Vad tycker vi om P.F.C?

Vad tycker vi om P.F.C?

Efter att ha provat det helt kostnadsfria debitkortet från P.F.C i ett par månader nu så kan vi inte säga mer än att vi är helnöjda. Kortet levererar precis det som vi önskar och behöver.

Ett kort som vi är väldigt nöjda med helt enkelt.
P.F.C. är en uppstickare på marknaden och ett helt kostnadsfritt betalkort som vi tycker är asgrymt och supersmidigt, dessutom har dom en asgrym app med massa finesser. Appen håller koll på ditt saldo, du får notis direkt vid ett köp, du kan ha grupper, automatiskt dela in alla dina köp i kategorier, tillfälligt spärra ditt kort med ett klick för att lika snabbt kunna låsa upp det. Dessutom kan du ladda det snabbt och enkelt med SWISH.
Det kostar absolut ingenting att skaffa och det är helt gratis att äga, du kan använda det i hela världen och det är löjligt enkelt att föra över pengar till det.

Tidigare hade vi vanliga bankkort från vår bank, men då vi insåg att det tar fler hundar kronor i avgift per år så kände vi att det var nog.
Du kan beställa ditt alldeles egna P.F.C.-kort du också, det kostar inget, ingen kreditupplysning tas eftersom kortet är kreditfritt och alltså bara ett debitkort, och du få även 50 kr laddat direkt på kortet utan kostnad. Men du måste använda vår “tips-länk” som nämns här nedan i din telefon för att det ska funka, så om du sitter på datorn så surfa hit med mobilen och klicka på länken så kan du ladda ner appen och beställa ett kort.

Länk för nedladdning av P.F.C (måste göras i mobilen för att funka):
https://getpfc.app.link/UtwE4D6pz0

3

No Responses

Write a response