Mystery Shopper – Ett sidegig för den som har tid över

Mystery Shopper är ett koncept där man besöker ett företag i egenskap utav kund och sedan utvärderar saker såsom service och bemötande. Att vara mystär shoppar är väldigt roligt och behöver inte kräva så mycket tid av en om man är smart och planerar väl. Detta extraknäck kan generera en hel del pengar och en av oss har detta som extra inkomst. Detta genererar i snitt 2000-3000 kr extra per månad. Ska man bli mystery shoppar så tycker jag att man ska försöka ta dom uppdrag som man behöver spendera minst restid på, dvs uppdrag på ställen man ända ska till. Bra exempel på detta är uppdrag som man kan göra på vägen hem från sitt vanliga jobb, efter att man hämtat barnen på dagis, då man ska storhandla på ett köpcenter på helgen etc. Ju mindre tid du behöver lägga desto högre timlön får du. Efter ett tag lär du dig vilka uppdrag som passar dig bäst och du kan jobba ännu effektivare. Mest pengar brukar olika biluppdrag generera, men de uppdragen kräver oftast mer utav dig som person. Snabba stålar kan man däremot få genom att ringa olika samtal och genom snabba besök i en affär. Detta är ett roligt och relativt lätt extraknäck som jag kan rekommendera till den som vill tjäna lite extrapengar och har tiden att avsätta. Dock är det inget man blir rik på men det kan göra väldigt stor skillnad i vardagsekonomi om man är väldigt aktiv.

4

No Responses

Write a response