V.43 Veckans Intervju med @spargurun

V.43 Veckans Intervju med @spargurun

Denna vecka har vi fått den fantastiska möjligheten att intervjua inspirerande @spargurun som har ett väldigt spännande konto som vi har följt länge.

1.Vem är personen bakom Spargurun och hur kom du på tanken att starta ett konto här på Instagram?

Jag är en målmedveten, snart 30 årig, ingenjör med ett extremt begär  att utveckla mig själv.  Därför föll det naturligt att jag skulle ta min största hobby (pengar) till nästa nivå. Instagram är en plattform där jag såg potential att nå ut till många nybörjare, och således kunna inspirera en bredare massa

2.Du siktar på att vara finansiellt fri om knappt 3 år, vad betyder det begreppet för dig och har du alltid haft det som mål?

För mig betyder begreppet att mina passiva intäkter(utdelningar) täcker mina levnadskostnader. Att jag strävar efter det beror helt enkelt på att jag tycker att livet är för kort för att “slösas” på att jobba. Jag vill ha mer tid för mina intressen, min familj, och saker som ligger mig varmt om hjärtat

3.Hur ser resan ut efter att du nått ditt mål 2022? Kommer du fortsätta i samma spår eller tror du att du kommer känna dig nöjd?

Det får vi se! Det beror helt enkelt på hur livet ser ut då. Jag kan tänka mig ganska många olika scenarion, som leder till många olika utfall i mitt agerande

4.Många människor känner idag att de inte har någon koll på sin ekonomi och sitt sparande, de är rädda och ointresserade, vad är dina bästa tips för att bryta sig loss och ta kontroll över det hela?

Mitt absolut bästa tips är att hitta ditt varför. När du vet varför du vill något, och du lyckas integrera det i ditt tankesätt, så kommer resten att bli betydligt enklare.🙏

5.Det är lätt att slås ned utav allt skriveri om Brexit, lågkonjunktur och liknande, hur förhåller du dig till allt det media skriver idag?

Sådant ser jag mest bara som brus i den stora bilden. Några procent nedåt på börsen blir bara ett litet hack i en annars uppåtgående kurva. Jag läser, tar till mig eventuell objektiv information. Sen går jag vidare och tänker inte mer på saken

6.Hur hittar du själv inspiration i din vardag? Finns det några spännande konton, bloggar eller liknande som du skulle vilja tipsa oss om här?

Jag själv inspireras mycket av internationella frontfigurer när det kommer till entreprenörskap. Gary Vee, till exempel!😍

Tack snälla för att vi fick intervju dig, @spargurun 😀

2

No Responses

Write a response