VILL DU SKAPA EN NY VANA ELLER BRYTA EN GAMMAL?

VILL DU SKAPA EN NY VANA ELLER BRYTA EN GAMMAL?

Självupplevda saker är alltid bäst att dela med sig utav. Här kommer fyra saker som vi hållit på fr att nå våra mål.

Då vi senaste tiden fokuserat en del på hur det var för oss att plugga så kan det vara på sin plats att vi delar med oss av hur vi tänker när vi väl tagit ett beslut om att skapa en ny vana eller bryta en ovana; något vi på flera plan fick kämpa med då vi gick över till studier. Dessa fyra saker är dock inte bara bra att tänka på när man pluggar, det är viktigt i alla aspekter utav livet. Det finns fullt med tips och trevligt pepp på nätet och dessa 4 tips kan tyckas självklara men vi har själva följt dom och vet att de tar en i mål även om det kan vara trögt ibland.

2

No Responses

Write a response