Du skapar din egen framgång

Du skapar din egen framgång

Att vara beslutsam och konsekvent leder inte sällan till framgång för både stora och små idéer. Vi har båda tagit stora beslut i att börja plugga på högskolan när vi är lite äldre. Nu är vi i hamn och har båda jobb som vi trivs med och som har bra lön och fina framtidsutsikter,


Våga tänka nytt och planera, ha en strategi och analysera dina framgångar och motgångar. Du måste våga genomföra dina idéer om du inte ska stå och stampa på samma plats hela livet. Att vara konsekvent och beslutsam har tagit oss dit vi är nu och det kommer föra oss in i framtiden med glädje och spänning. Vårt enkla recept har vi lärt oss genom hårt arbete, det första steget i att förvekliga sin idé är att våga tänka ut den. Efter det måste man planera och ha en strategi även om den inte behöver fylla flera A4, det räcker att man har en enkel plan som man håller sig till. Dessutom måste man analysera alla sina beslut som har en inverkan på att nå dit man vill, både bra och dåliga beslut, man lär sig mycket av att göra båda. Om du väl är konsekvent, beslutsam, följer din plan och arbetar hårt så kommer du nå framsteg. Om inte så har du antingen gjort fel eller så har livet gett dig en överraskning (bra eller dålig), båda två kan du själv påverka hur du hanterar.

2

No Responses

Write a response