Vi bytte bilförsäkring via Compricer och sparar 480 kr per år – En liten rescension


Inlägget innehåller affiliatelänkar till vissa av Compricers tjänster, detta är dock inget samarbete med Compricer utan bara våra erfarenheter. Men om du vill kolla vad du kan spara på din bilförsäkring så klicka dig in direkt till deras bilförsäkringtjänst via följande länk, det är helt gratis och funkar kanon, dessutom får vi en liten slant för det vilket gör att vi kan driva vidare attsparatillsammans.se:

Jämför bilförsäkringar hos Compricer

Från ett försäkringsbolag till ett annat på 3 minuter

För er som lyssnar på podden “Ekonomi på riktigt med Charlie & Mattias” så vet ni att Compricer är deras sponsor och de brukar prata gott om dom och de brukar äv en ha Sparekonom Christian från Compricer på besök.

På en av våra bilar så testade vi att använda oss av Compricer. Jag har tidigare goda erfarenheter med dom då det gäller hemförsäkringar och tänkte att det borde funka lika bra med bilen. Genom att göra använda Compricers så bytte vi från Moderna försäkringar till ICA försäkringar vilket gjorde att vi sänkte kostnaden med 480 kr per år. Genom länken ovan så kan du gå in och låta Compricer göra en jämförelse mellan alla bolagen och sen blir man erbjuden att välja vad som passar men man kan så klart välja att stanna kvar hos det befintliga bolaget också.

2

No Responses

Write a response