Att leva hållbart och spara pengar…samtidigt

Att leva hållbart och spara pengar…samtidigt

Man kan inte göra allt men man kan göra mycket!
Det går att bidra till ett hållbart samhälle och spara pengar samtidigt. Detta utan att göra en total livsstilsförändring över en natt. Vi försöker bidra genom att göra smarta och aktiva val som inte innebär en alltför stor uppoffring och som samtidigt känns skoj att genomföra. Hållbarhet måste fungera smidigt och kännas naturligt, annars blir det bara tungrott.

Vi har sakta gått över till ett mer hållbart leverne genom att en av oss numer nästan uteslutande åker tåg till och från jobb, vi odlar mycket grönsaker utomhus under sommarhalvåret och under vinterhalvåret odlar vi groddar och skott inomhus, dessutom köper vi sedan länge mycket av våra kläder, möbler och inredningsdetaljer på second hand. Sist men inte minst så försöker vi investera stora delar av vårt långsiktiga sparande i hållbara fonder såsom Proethos.

Ikoner som används i denna bild är *Designed by Free icons from www.freeicons.io*

1

No Responses

Write a response