Hedvig – hemförsäkring för 0:-

Hedvig – hemförsäkring för 0:-

Skärmdump från vårt instagramkonto. Klicka på bilden för att skaffa smart, modern och billig hemförsäkring.

HEMFÖRSÄKRING FÖR 0:-/mån ? Är det möjligt?

Numera vill vi att saker ska gå snabbt, enkelt, vara billigt och vara ärligt.


För ett tag sedan fick vi upp ögonen för Hedvig som är ett modernt försäkringsbolag för hemmet och där man dessutom kan få 10 kr rabatt per månad för varje ny kund man värvar. Då vårt gamla bolag tog nära 400kr/mån så kände vi direkt att vi ville prova. Hedvig har många nöjda kunder och vi är några av dom. De har bla en fantastisk app där man har full koll på försäkringen och där man kan anmäla skador samt chatta med supporten. Det som är så fint med Hedvig är att de skänker sitt överskott till välgörenhet (som man själv väljer) OCH att genom att värva vänner och kompisar så får man genom deras rabattsystem möjlighet att ska månadskostnaden till noll (0) kronor. För varje ny kund man värvar med sin tipslänk så får man 10:- rabatt varje månad på sin avgift.
Vi strävar hela tiden efter att sänka våra fasta kostnader. Genom att byta bolag för vår hemförsäkring så sparar vi nu helt enkelt 209 kr/månad.

Genom att använda dig av vår tipslänk så hjälper du både oss och dig själv; vi får nämligen båda två 10 kr i rabatt på våra försäkringar varje månad, det tycker vi är schysst och vill därför att fler ska kunna ta del av det, länken nedan tar dig till Hedvig samtidigt som du får 10:- rabatt på din försäkring.

Länk till Hedvig

No Responses

Write a response