Om oss

Vad och vem är vi?

Att Spara Tillsammans är tre ord som sammanfattar hela vår idé och vision, att vi tillsammans ska göra smarta val som ger oss möjlighet att spara pengar, tid och miljö.

Vi är en liten familj på tre som länge har velat leva ett mer ekonomiskt och miljömässigt försvarbart liv samtidigt som vi gör smarta och roliga val i vardagen. Tillsammans måste vi skapa en bättre värld och det gör vi genom att ta kommando över våra egna liv.

Efter att vi båda vuxna i familjen studerat till våra drömyrken på högskolan så ville vi, efter år av ekonomisk oro, börja göra bra val för att vi skulle få en smartare vardag med ett långsiktigt perspektiv. Vi började att betala av på våra lån i en aggressiv takt samtidigt som vi började jobba upp en buffert, denna buffert är en kombination utav konventionellt sparande och investeringar på börsen och genom andra investeringskanaler.

Och så föddes tanken på att dela med sig utav alla smarta tips och råd som vi själva kommit på men som vi också lärt oss utav släkt, vänner och social media.

Är du eller ni intresserade av att sammarbeta så ta kontakt med oss på info@attsparatillsammans.se eller använd formuläret nedan.

Allt som skrivs på denna hemsidan är bara våra egna reflektioner kring det vi finner spännande och inspirerande. Det är helt och hållet upp till var och en att ta egna beslut. Speciellt gäller detta kring ekonomi, sparande, buffert, investeringar, aktier och fonder. Vi avsäger oss alla skyldigheter och allt ansvar kring folks ekonomiska beslut.

Vill du bli skribent här på attsparatillsammans och samtidigt göra reklam för din blogg eller ditt Instagramkonto? Skicka då ett mejl till info@attsparatillsammans.se

Är du eller ni intresserade av att samarbeta så ta kontakt med oss på info@attsparatillsammans.se


Samarbeten

Affiliatelänkar följer

Avanza Bank

Avanza är den bank vi använder för alla våra investeringar i fonder och aktier. Hos Avanza är det gratis att öppna konto för handel med aktier och fonder, börja redan idag.


Adrecord affiliatenätverk

Tjäna pengar på din hemsida eller blogg tillsammans med Adrecord. Klicka på länken nedan och skaffa ett konto idag.


P.F.C – Ett gratis betalkort

Ett kort som vi är väldigt nöjda med!

Testa P.F.C. och få 50 kr laddat direkt på kortet.

P.F.C. är en app och ett kostnadsfritt Mastercard® som hjälper dig få koll på dina pengar. Vi får 50 kr var när du registrerar dig och aktiverar ditt kort. Ladda ner appen via vår unika länk och beställ ett kort idag.
OBS! Du får bara 50:- om du skaffar kortet via min unika länk. Den finns som sagt även i bion.

P.F.C. är alltså ett helt kostnadsfritt betalkort som vi tycker är asgrymt och supersmidigt, dessutom har dom en asgrym app med massa finesser💪

Det kostar absolut ingenting att skaffa och det är helt gratis, du kan använda det i hela världen och det är löjligt enkelt att föra över pengar till det.

När vi insåg att vi kan spara hundratals kronor på att slippa våra vanliga bankkort så skaffade vi P.F.C och vi är helnöjda.
Testa P.F.C. du också och få 50 kr direkt på kortet utan kostnad.

Ladda ner appen via vår unika länk och beställ ett kort, få 50 spänn bara sådär! OBS!! Du måste använda länken för att ladda ner appen för att det ska funka.


Skaffa din egen domän och din egen hemsida, snabbt och enkelt

Hos One.com kan du enkelt och billigt registrera din egen domän och skapa din egen hemsida, det finns mängder med funktioner att utforska.


Låna ut dina pengar till folk som behöver låna, och få avkastning.

Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor.