Samarbeten

Vill du bli skribent här på attsparatillsammans och samtidigt göra reklam för din blogg eller ditt Instagramkonto? Skicka då ett mejl till info@attsparatillsammans.se

Är du eller ni intresserade av att samarbeta så ta kontakt med oss på info@attsparatillsammans.se


Affiliatelänkar


Avanza Bank

Avanza är den bank vi använder för alla våra investeringar i fonder och aktier. Hos Avanza är det gratis att öppna konto för handel med aktier och fonder, börja redan idag.


Adrecord affiliatenätverk

Tjäna pengar på din hemsida eller blogg tillsammans med Adrecord. Klicka på länken nedan och skaffa ett konto idag.


P.F.C – Ett gratis betalkort

Ett kort som vi är väldigt nöjda med!

Testa P.F.C. och få 50 kr laddat direkt på kortet.

P.F.C. är en app och ett kostnadsfritt Mastercard® som hjälper dig få koll på dina pengar. Vi får 50 kr var när du registrerar dig och aktiverar ditt kort. Ladda ner appen via vår unika länk och beställ ett kort idag.
OBS! Du får bara 50:- om du skaffar kortet via min unika länk. Den finns som sagt även i bion.

P.F.C. är alltså ett helt kostnadsfritt betalkort som vi tycker är asgrymt och supersmidigt, dessutom har dom en asgrym app med massa finesser💪

Det kostar absolut ingenting att skaffa och det är helt gratis, du kan använda det i hela världen och det är löjligt enkelt att föra över pengar till det.

När vi insåg att vi kan spara hundratals kronor på att slippa våra vanliga bankkort så skaffade vi P.F.C och vi är helnöjda.
Testa P.F.C. du också och få 50 kr direkt på kortet utan kostnad.

Ladda ner appen via vår unika länk och beställ ett kort, få 50 spänn bara sådär! OBS!! Du måste använda länken för att ladda ner appen för att det ska funka.


Skaffa din egen domän och din egen hemsida, snabbt och enkelt

Hos One.com kan du enkelt och billigt registrera din egen domän och skapa din egen hemsida, det finns mängder med funktioner att utforska.


Låna ut dina pengar till folk som behöver låna, och få avkastning.

Brocc är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor.